Uitverkoop 🛍️ | SALE | Korting tot 70%! OP=OP

Retourneren

Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Telefoonaccessoires4you geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@uwtelefoonaccessoires.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij een retourzending zijn de kosten voor het retourneren voor je eigen rekening, tenzij er sprake is van fabricagefouten etc. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd.

Is er iets mis gegaan met je levering of ontvangen artikel? Neem dan alsjeblieft direct (maar in ieder geval binnen 5 dagen) contact met ons op. We zoeken dan samen naar de beste oplossing.

Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Het retoursformulier dient bij het pakketje te worden mee verzonden!

Na acceptatie van je retourzending wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan je terugbetaald.

Kopieer onderstaande link in je browser voor het retoursformulier: